MACH#11 - Grundfos

Grundfos, Birkevænget 2, Bjerringbro

30. april, 2019 - 16:30-18:30

Hej fellow MACH'ere, i næste uge afholder vi #mach-11-april-2019 hos Grundfos. Vores tanke er at dele sessionen i to bidder, den første en del om Grundfos' digitale transformation, og den anden mere specifikt om den agile del af vores transformation samt de learnings vi har gjort os. Da vi skal have bestilit forplejning og besøganmeldt gæster (det er et krav på Grundfos), så må i meget gerne melde jer til ASAP, og ikke senere end mandag kl. 11. Husk at oplyse jeres navn på tilmeldingssiden (vi kan se at der er nogle stykker der ikke har gjort det). Vi glæder os rigtigt meget til at se jer alle :slightly_smiling_face: https://mach-talk.dk/?meeting=5

Deltagere (15)

Rasmus Kaae

Agile Consultant fra ugilic.dk

Bent Myllerup

agile42

Hans Marius Rasmussen

Method Consultant @ Salling Group | Agile Mindset, Methods, Tools and Transformation

Jes Mandrup

Scrum Master at Nuuday

Lars Gottschling-Knudsen

Danske Bank A/S

Therese Hansen

Monzoom

Luxshan Ratnaravi

Vestas, Agile Coach & Release Train Engineer

Torben Godsk

Kamstrup, Scrum Master and Team Manager

Flemming Nielsen

Transformationsleder hos LEGO

Brian Dalby

Grundfos

Lasse Rørbæk Nielsen

Agile Coach, Telenor

Sune Gaardlykke Jensen

/et al.

Robert Dolan

Vestas, Portfolio Management Office, Process Specialist

Lene Rewitz Søndergaard

JN Data, Solution Architect

MACH - Midtjysk Agilt Netværk

MACH er et midtjysk agilt netværk for professionelle der ønsker at dele viden og tanker inden for området. Vi mødes hver anden måned hos en virksomhed og taler om et aktuelt emne. Deltagelse i netværket er gratis; til gengæld forventes det at man deltager aktivt i diskussionen og eventuelt får sin virksomhed til at være vært for et af møderne.

Netværket blev startet i foråret 2017 af Rasmus Kaae, agile coach fra Ugilic, som en grasrodsbevægelse der kunne differencere sig fra de store etablerede netværksfora. Tanken bag netværket er at viden er gratis og ved at dele viden bliver man klogere.

Udsnit af virksomheder der deltager i MACH: Vestas, Bankdata, Arla Foods, Capgemini Sogeti, agile42, JN Data, Tranzend, Jyske Bank, Dansk Supermarked Group, kaastrup|andersen, BEC, Sekoia, Delegate, Danske Bank, Stark, Lego, Seges, Alterate, Bestseller, Kamstrup og Convenio.

#machtalkdk

Admin