MACH#XX - Online Agilt Netværk

BuildingBetterSoftware.com, Online!

20. september, 2022 - 07:30-09:00 eller 19:30-21:00

Online Agilt Netværk
Du er hermed inviteret til at deltage i vores online netværk sammen med andre dygtige danske agilister.

Vi samler tråden op og genstarter de populære online netværksmøder for danske agilister hvor der er mulighed for sparring på tværs af geografi, rolle og branche.

Læs mere her: https://www.buildingbettersoftware.com/online-agilt-netvaerk/

Deltagere (0)

MACH - Midtjysk Agilt Netværk

MACH er et midtjysk agilt netværk for professionelle der ønsker at dele viden og tanker inden for området. Vi mødes hver anden måned hos en virksomhed og taler om et aktuelt emne. Deltagelse i netværket er gratis; til gengæld forventes det at man deltager aktivt i diskussionen og eventuelt får sin virksomhed til at være vært for et af møderne.

Netværket blev startet i foråret 2017 af Rasmus Kaae, agile coach fra Ugilic, som en grasrodsbevægelse der kunne differencere sig fra de store etablerede netværksfora. Tanken bag netværket er at viden er gratis og ved at dele viden bliver man klogere.

Udsnit af virksomheder der deltager i MACH: Vestas, Bankdata, Arla Foods, Capgemini Sogeti, agile42, JN Data, Tranzend, Jyske Bank, Dansk Supermarked Group, kaastrup|andersen, BEC, Sekoia, Delegate, Danske Bank, Stark, Lego, Seges, Alterate, Bestseller, Kamstrup og Convenio.

#machtalkdk

Admin